Home » Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Accesul și utilizarea acestui Website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Website-ul, acceptați, fără limitări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Elena Căciulan Fizioclinique SRL sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări, Condițiile de Utilizare ale acestui Website, vă rugăm să părăsiți acest Website.

CONDIȚII GENERALE

Acești termeni de utilizare stabilesc condițiile de acces și utilizare ale website-ului www.elenacaciulan.ro, al cărui proprietar este Elena Căciulan Fizioclinique SRL, cu sediul în București, sector 6, Str. Corvinilor nr. 5, cam. nr. 2, etaj 1, ap.1, CUI 45135555, e-mail office@elenacaciulan.ro.

Accesarea și utilizarea acestui website implică în mod expres acceptarea totală a acestor condiții generale, în versiunea publicată la momentul în care utilizatorul accesează website-ul.

Utilizatorul acceptă că accesarea prezentului website și a conținutului său are loc în mod conștient și sub responsabilitatea sa exclusivă.

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze website-ul în scopul și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

Utilizarea abuzivă reprezintă folosirea website-ului în mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și a legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii Elena Căciulan Fizioclinique SRL.

Utilizatorul accesează website-ul pe o bază liberă și gratuit dar Elena Căciulan Fizioclinique SRL își rezervă dreptul de a limita accesul la anumite servicii și conținut, solicitând pentru acestea înregistrarea datelor utilizatorului.

Elena Căciulan Fizioclinique SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând aspectul și de asemenea conținutul, serviciile sau condițiile de utilizare, cu scopul adaptării la modificările legislative sau evoluțiile tehnologice viitoare.

Aceste modificări vor fi valabile odată cu publicarea lor pe website.

Elena Căciulan Fizioclinique SRL își rezervă dreptul de a întrerupe accesul la prezentul website în orice moment și fără notificare prealabilă, din motive tehnice, din rațiuni de securitate, control, întreținere, prin căderi ale surselor de energie electrică sau din orice cauză. Această întrerupere va putea avea caracter temporar sau definitiv. În acest din urmă caz, utilizatorii ar putea pierde informațiile stocate în anumite servicii fără a putea cere daune.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ/INDUSTRIALĂ ȘI COPYRIGHT

Elena Căciulan Fizioclinique SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra website-ului, respectiv asupra design-ului și conținutul acestuia.

Utilizatorul reprezintă persoana care accesează website-ul în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului website, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare. Utilizatorul este în întregime responsabil de folosirea datelor confidențiale de acces către o terță parte și poartă toată răspunderea asupra consecințelor ce derivă din aceasta. De asemenea, utilizatorul poartă toată răspunderea asupra utilizării în condițiile ilegale ale acestui website.

UTILIZAREA NON-COMERCIALĂ

Utilizarea serviciilor website-ului Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu este în legătură cu nici un fel de serviciu comercial, altul decât cele aprobate de către Elena Căciulan Fizioclinique SRL.

CONDUITA ONLINE

Devenind utilizator, sunteți de acord că:

– Sunteți unic și direct responsabil pentru conținutul informațiilor introduse de către dumneavoastră pe website, sau transmise altor membri;

– Nu veți introduce pe website și nu veți transmite către alți utilizatori materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, amenințătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile părților implicate;

– Veți utiliza serviciile oferite de website în conformitate cu regulamentul;

– Nu veți include în profilul dumneavoastră numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informații cu conotații obscene, informații confidențiale despre alte persoane;

– Nu veți introduce pe website fotografii care conțin nuduri, informații confidențiale sau care au copyright;

– Nu veți folosi website-ul pentru a face reclamă în scopul cumpărării sau vânzării de produse sau în orice alte scopuri;

– Nu veți insinua că anumite informații introduse de dumneavoastră pe website sunt furnizate de noi, fără a avea acordul nostru prealabil;

– Nu veți culege și păstra informații despre alți utilizatori, indiferent de scopul urmărit, fără acordul lor prealabil;

– Nu veți introduce pe website, nu veți distribui sau reproduce materiale care au copyright, sau mărci înregistrate sau alte informații confidențiale fără acordul prealabil al proprietarului;

– Nu veți șterge informațiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe website;

– Nu veți introduce pe website și nu veți transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care conțin viruși, fișiere sau programe menite să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționarea software și hardware a calculatorului;

– Nu veți modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmărit.

FORUM DE DISCUȚII

Elena Căciulan Fizioclinique SRL încurajează dialogul cu publicul în scop constructiv, neadmițând jigniri, mesaje rasiste, etc.

Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu își asumă responsabilitatea în eventualitatea pierderii de informații postate pe website. De asemenea, Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu este responsabil pentru decizia utilizatorului de a dezvălui anumite informații pe website.

CONDIȚII SPECIALE

Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul apariției unor greșeli de dactilografie pentru varianta electronică a unor texte oficiale/legislative postate, varianta oficială fiind cea textuală publicată.

CONȚINUT CU ORIGINE EXTERNĂ (THIRD PARTIES CONSENT)

Website-ul Elena Căciulan Fizioclinique SRL conține material cu proveniență de la terțe părți (conținut și link-uri). Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu își asumă responsabilitatea conținutului de la terțe părți. Link-urile externe postate pe website-ul Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu constituie promovarea destinațiilor lor, nici nu implică invitația de a le vizita. În consecință, Elena Căciulan Fizioclinique SRL nu este răspunzător pentru informațiile din website-ule la care conduc aceste link-uri.

LEGEA APLICABILĂ

Părțile, drepturile și obligațiile impuse de prezenții termeni de utilizare ca și efecte juridice produse de aceștia, vor fi interpretate și guvernate de legislația română în vigoare la momentul respectiv. Orice dispută în legătură cu acești termeni de utilizare va fi soluționată de instanțele competente.

Cât timp păstrăm informațiile dvs. personale?

Păstrăm informațiile personale atâta timp cât este necesar pentru a furniza în siguranță serviciile pe care le-ați solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligațiilor legale, rezolvarea disputelor și punerea în aplicare a politicilor noastre.

Conform dispozițiilor legale în vigoare suntem obligați să păstrăm informațiile dvs. relevante pentru o perioadă minimă de timp, pentru o eventuală investigație sau litigiu pentru organele de aplicare a legii.

După ce nu mai este necesar să păstrăm informațiile dvs. personale, vom dispune ștergerea într-un mod sigur, în conformitate cu politicile noastre de păstrare și ștergere a datelor.

Vom respecta dreptul dvs. legal de a solicita ștergerea informațiilor personale din sistemul nostru.

CUM VĂ PROTEJĂM INFORMAȚIILE PERSONALE

Vă protejăm informațiile personale folosind măsuri de securitate tehnice și administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorectă, acces neautorizat, dezvăluire și modificare.

Unele dintre măsurile pe care le folosim sunt firewall-uri și protocoale de encriptare a datelor, aplicarea regulată a patch-urilor de securitate, controlul accesului fizic la baza de date și acces autorizat controlat la informații.

PREVEDERI FINALE

Respectarea prezentului acord stabilit în termenii și condițiile de mai sus este obligatorie pentru toți utilizatorii, fără excepție. Orice încălcare a acordului este sancționată în funcție de decizia Elena Căciulan Fizioclinique SRL și poate conduce oricând la anularea contului și la interzicerea accesului pe website.

SETARI DE CONFIDENTIALITATE

Site-ul colecteaza date precum IP, browser, rezolutia ecranului pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna utilizatorilor nostri.

IMPORTANT: Aceste setari sunt valabile doar pentru browserul din care este deschisa aceasta sesiune.