”Terapeutul este mecanicul corpului care prin arta lui de a folosi tehnica mișcării, aduce starea de bine la nivelul corpului!”

Despre noi ...

Centrul de reabilitare și recuperare funcțională – Elena Căciulan Fizioclinique a apărut „pe negândite” intr-o perioadă când este atâta nevoie de fizioterapie!

Este provocarea de care am avut nevoie pentru a aduce pe terenul „prietenos” al fizioterapiei/kinetoterapiei/gimnasticii medicale priceperea mea și a echipei mele  în  furnizarea de servicii de înaltă calitate în favoarea pacienților care ne „trec pragul”.

Am dedicat o mare parte din viață pacienților mei copii, adolescenți, adulți, seniori și prin tot ce am realizat am reușit să aduc normalitatea atunci când puțin credeau că este posibil, am reușit să aduc zâmbetul și speranța când pacienții mei uitaseră să mai zâmbească, am reușit să schimb percepția despre ce înseamnă mișcarea, cât de importantă este, cate beneficii ne aduce și cum ne poate transforma din persoane nefericite în persoane fericite!

Misiunea noastră

Elena Căciulan Fizioclinique are ca misiune să aducă starea de bine în viața pacienților care ne cer ajutorul, să creștem valoarea profesiei prin fiecare program individualizat pe care-l concepem pentru pacienții noștrii și să realizăm  conștientizarea la nivel național a  beneficiilor mișcării.

Dacă numele de Elena Căciulan este atât de cunoscut printre pacienți, se datorează zecilor de mii de pacienți care au beneficiat de priceperea și cunoștințele mele, de zecile de cursuri din țară și străinătate prin care am reușit să-mi schimb viziunea și modalitatea de lucru în funcție de capacitățile motorii ale fiecărui pacient, de tenacitatea și puterea de a nu renunța și de a găsi soluții atunci când eram în impas, dar și de privi numai înainte cu credința că nimic nu este imposibil. Să împărtășești energie, convingere, putere, încredere, forță, să nu obosești și să nu te oprești din drumul tău, este misiunea fizioterapeutului aflat în slujba pacientului.

Experiență

Am dăruit 37 de ani profesiei mele cu pasiune, respect și dorința de a fi tot mai bună, de a nu o trăda pentru că ea, profesia, m-a făcut un om fericit și împlinit, m-a salvat de la nefericire și mi-a dăruit atâtea satisfacții în viață!

Am dorit să aduc în Romania specialiști, tehnici și metode noi de abordare a pacientului (copil, adolescent, adult și senior), să ridic și să fac cunoscută valoarea profesiei atât prin  prezența mea în emisiuni TV, radio, articole, prezența la congrese și întâlniri naționale și internaționale cât și a cărților publicate.

Echipa

Prof. CFM pr. dr. Elena Căciulan

“PENTRU MINE NU EXISTĂ PACIENT IRECUPERABIL –  totul este posibil chiar și atunci când speranța este pierdută pentru ceilalți !”

Fizioterapeut drd. Dana Marin

Fizioterapeut Alexandra Oana Stancu

Fizioterapeut Mihaela Istrăție

Ana Maria Rață